IRMAR CONSULTING S.R.L.

Suntem prezenti in mod activ in mediul de afaceri, cu o solida si lunga experienta de relatii economice internationale in diferite domenii, intre care in domeniul reprezentarii unor producatori de hartie si carton, de peste 25 de ani. Oferim servicii de consultanta de maxima incredere in domeniul hartiilor si cartoanelor speciale, in calitate de reprezentant si consultant al unor prestigioase fabrici din Vestul Europei, precum: Papierfabrik August Koehler SE, J. Vilaseca S.A., Sihl – The Coating Company.

Echipa noastra a asigurat de-a lungul anilor succesul parteneriatelor de afaceri pentru care si-a asumat raspunderea, dovada fiind continuitatea relatiilor atat cu firmele din strainatate cat si cu cele de pe teritoriul Romaniei.

IRMAR Consulting are statut de reprezentanta cu rolul de a oferta produsele si serviciile firmelor cu care are incheiate contracte de reprezentare, de a negocia si facilita incheierea tranzactiei dintre client si firmele reprezentate, precum si de a asigura buna derulare a contractelor incheiate. Din punct de vedere legal, contractele se considera perfectate si semnate direct intre producator si beneficiar.

Oferim expertiza noastra de afaceri pentru diferite domenii si produse, in special pentru cele de o calitate remarcabila, intre care:

» Hartie autocopiativa;
» Hartie termosensibila pentru role de case de marcat, tichete de intrare in parcare, la spectacole etc;
» Hartie film si laminate termosensibile;
» Hartie cu filigran, fibre si alte elemente si sisteme de securizare de ultima generatie pentru documente de acces si de identitate.

De ce sa ne alegeti pe noi?

» Expertiza si experienta noastra de afaceri poate fi pusa in slujba profitabilitatii afacerii Dvs.;
» Pentru ca suntem devotati partenerilor nostri in atingerea obiectivelor stabilite;
» Pentru profesionalismul nostru in relatia cu clientii;
» Pentru succesul afacerii Dvs.!

VALORI

Integritate
Respect
Motivati spre Succes
Angajament
Responsabilitate

VIZIUNE

Viitorul afacerilor e intr-o dinamica alerta si plina de provocari, pentru care expertiza noastra va poate asigura succesul durabil.

MISIUNE

Facilitarea dezvoltarii pe termen lung si reciproc avantajoasa a relatiilor de afaceri intre companii straine si companii romanesti. Construim impreuna succesul in afaceri!

OBIECTIVE

» Longevitate si profitabilitate a afacerilor printr-o abordare proactiva si profesionista, oferind solutii adecvate celor mai inalte exigente;
» O lume mai buna, un mediu curat si o economie sustenabila prin parteneriate de afaceri sanatoase.

ECHIPA

MARIA VALEANU

DIRECTOR GENERAL

E-mail: maria.valeanu@irmar.ro
Tel: +4021 2104025
Fax: +4021 2112528
Mobil: +40745 656 774

MIRELA VICOL

ECONOMIST MARKETING – VANZARI

E-mail: mirela.vicol@irmar.ro
Mobil: +40742 359 304

JUSTINA SOARE

INGINER DERULARE COMENZI

E-mail: justina.soare@irmar.ro
Mobil:  +40744 665 980

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE