sihlSihl – The Coating Company, Germania

Compania Sihl a fost fondata in 1935, luandu-si numele de la un rau care traverseaza Zürich.

Pana in 1989 Sihl a produs hartie termica usoara, pentru fax si POS la Berlin. In acea perioada multe din firmele mari Jujo, Kanzan, Koehler, Mitsubishi, Hansol au inceput sa produca hartia pentru POS-uri. In 1990 Sihl a fuzionat cu Renkers GmbH, un producator din Düren care a adus peste 100 ani de experienta in tehnologia finisarii.

Pentru a-si eficientiza activitatea s-au relocat la Durren si s-au reorientat spre o productie de nisa cu scopul de a oferi suprafete laminate cu proprietati noi prin acoperirea si laminarea hartiilor de inalta calitate, filmelor si tesaturilor, oferind o gama larga de produse variind de la hartii termice, etichete, materiale pentru ambalare, produse autoadezive, la hartii acoperite si filme pentru uz industrial si formaturi media mari pentru imprimare cu inkjet sau laser.

Infiintata initial in 1945, Multitec AG, cu productia in Bern, a fost integrata in grupul Sihl in 1991. Sihl Düren (fost Renkers) si Sihl Bern (fost Multitec) formeaza un grup puternic denumit Sihl Group iar din noiembrie 2003 este parte activa din grupul Italian Diatec Group. Din aprilie 2016 Sihl Group a fost preluat de fondul Equistone Partners Europe.

Sihl va ofera urmatoarele certificari: ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS, AEO, FSC®.

Puncte forte:

» Calitate;
» Diversitate;
» Comenzi minime de numai 2000-3000 mp la produsele standard;
» Seriozitate;
» Punctualitate.

PRODUSE

HARTIE TERMICA

ENDURO

PICOFILM

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE