Koehler

HARTII SI CARTOANE FINE
Hartii speciale tehnice

1. PRINTING PLATE PROTECTION BOARD

interleavingHartia Koehler Printing Plate Protection Board este utilizata in principal pentru a proteja suprafetele acoperite sensibile din placile de imprimare. In timpul procesului de productie, hartia adera in camp electrostatic la placa de imprimare, care previne contactul abraziv de la o suprafata plana la alta si prin urmare, ofera nivelul ideal de protectie.

Avantaje: PH-ul neutru, suprafata extrem de neteda, complet  fara impuritati,  rezistenta mare la tractiune.

Aplicatii: protejarea suprafetelor sensibile din plăcile de imprimare offset.

Gramaj standard: 300  g/mp, culoarea alba, cu finisaj mat.

2. MAP PAPER

map paperProprietatile speciale ale Koehler Map Paper – ca rezistenta la rupere, stabilitatea dimensionala, rezistenta la umiditate si pliere vorbesc de la sine.

De-a lungul anilor aceste hartii au fost folosite pentru aplicatii pretentioase de catre edituri si vor fi dezvoltate in continuare de Koehler. Sunt folosite pentru harti turistice si topografice militare. Cerintele pentru harti terestre si marine sunt diferite, de la inalta rezistenta la umiditate pana la rezistenta la foc si caracteristici de securitate.

Koehler poate de asemenea sa satisfaca specificatii de produs individuale. O hartie pentru harti care sa va arate drumul pe cea mai cumplita vreme? Nicio problema cu calitatea de varf a Koehler Map Paper.

Greutatea specifica standard este de 90 si 100 g/mp suprafata neteda, calandrata.

Aplicatii: harti turistice, administrative si militare.

3. THIN PRINTING PAPER – PAKOPHARM

pakopharmPakoPharm® este deosebit de utila ori de cate ori este necesara o hartie cu greutate specifica mica, lizibilitate perfecta, alb placut si proprietati excelente de prelucrare.

Avantaje: proprietati excelente de pliere, prelucrare, imprimare excelenta, pliere excelenta, buna planeitate, tinuta, rezistenta la imbatranire conform DIN ISO 9706 ISEGA, certificat de conformitate privind uzul alimentar Fresenius (analiza metale grele, PBDE si BPB), declaratia de productie (conform liniilor directoare GMP).

Aplicatii: inserturi pentru medicamente si produse cosmetice, instructiuni de operare, cataloage, directoare, texte juridice.

Greutatea specifica standard de 40, 45, 50, 60 g/mp, culoarea alb cristal, suprafata mata.

4. BASE PAPER FOR COATING

basepaperHartia de baza pentru acoperire Koehler ofera proprietati de prelucrare ideale pentru acoperiri PE cu siliconizare ulterioara. Ea permite producerea unui produs care satisface cele mai inalte cerinte pentru aplicatia desemnata.

Avantaje: suprafata omogena, mare puritate, rigiditate ridicata, stabilitate dimensionala, excelenta functionare, certificat de conformitate ISEGA privind produsele alimentare.

Aplicatii: hartie de baza pentru suporturile de filme autoadezive, filme de transfer pentru spatii publicitare mari (camioane, aeronave), benzi adezive, afise, semne de circulatie, semne reflectorizante, materiale de ambalare pentru industria alimentara si farmaceutica.

Gramaje standard 60, 80, 104 g /m², culoare alba, suprafata mata.

5. PHOTOGRAPHIC BASE PAPER

photopaperChiar si acum in epoca digitala, fotografia tiparita creeaza o impresie mai profunda decat imaginea digitala vizualizata pe ecran. Hartia fotografica sofisticata este folosita tot mai frecvent pentru a obtine cel mai bun efect posibil. Hartia de baza fotografica de la Koehler ofera punctul de plecare ideal pentru fabricarea hartiei fotografice.

Avantaje: puritate foarte mare a materialului, suprafata foarte lucioasa si omogena, excelenta constanta a culorii, rigiditate ridicata.

Aplicatii: hartie de baza pentru acoperirea cu polietilena a hartiei foto de inalta calitate.

Gramaje standard 110, 140 g / m², culoarea alba, suprafata lucioasa.

6. MEDICAL FILE BOARD

medicalfileboardCautati o hartie cu durata lunga de viata, care poate fi citita in continuare dupa multi ani? In acest caz, cartonul de dosare medicale de la Koehler, cu durabilitate  si rigiditate ridicata, indeplineste pe deplin cerintele dumneavoastra.

Avantaje: foarte mare rezistenta la pliere, o buna imprimabilitate, rezistenta ridicata la imbatranire, capacitatea ridicata a retentiei imaginilor, suprafata lucioasa.

Aplicatii: carti de index, registre, dosare si plicuri pentru practici si nevoi clinice.

Gramaje standard, 180 gsm, culoarea alba, suprafata lustruita.

7. TARGET BOARD

targetboardCartonul pentru tir Koehler este un carton special creat pentru a fi utilizat in acest scop. Materia prima speciala asigura cerinta esentiala ca orificiul sa fie perforat  la punctul exact al impactului impuscat. Caracteristicile specifice ale panoului garanteaza ca orificiul nu se rupe si poate fi evaluata cu cea mai mare precizie printr-un dispozitiv automat de citire.

Cartonul Koehler Target corespunde standardului olimpic, iar clientii nostri au obtinut certificarea ISSF (International Shooting Sport Federation).

Avantaje: imprimabilitate excelenta, rezistenta ridicata la tractiune, gaura are un aspect curat, perforat, un model exact, precis definit, excelenta planeitate, rezistent la imbatranire.

Aplicatii: tinta pentru aeronave si arme de foc mici.

Gramaj standard 200 gsm, culoarea neagra, suprafata mata.

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE