SIHL

ENduro

ENduro este o hartie laminata cu un tuseu de hartie, un material compozit constand dintr-un miez de film cuprins intre doua straturi de hartie care asigura cele mai bune proprietati ale hartiei si ale filmului:

  • Rezistenta la rupere;
  • Impenetrabilitate la apa si durabilitate;
  • Perfect pentru imprimare si procesari ulterioare.

SORTIMENTE

2.1. ENduro CLASSIC: greutate de 90, 100, 145 g/mp, calitate offset, fara acoperire;
2.2. ENduro CLASSIC PLUS: greutate de 185, 205 g/mp, calitate satinat-calandrat;
2.3. ENduro PREMIUM: greutate de 165, 205, 210, 280, 385  g/mp, cu acoperire, mat sau gloss;
2.4. ENduro EFFECT: greutate de 100, 120, 145, 240g/mp, cu acoperire satinata, si neacoperita, acestea sunt imbunatatite astfel: – impermeabilizate; – alb opac; – cu o rezistenta sporita la rupere, se rupe foarte greu chiar daca exista un punct de rupere initial;
2.5. ENduro ICE: greutate de 80, 170, 260 g/mp transparent.

classic
rfid
ice

CARACTERISTICI

Printabilitate: poate fi imprimat prin: – metodele conventionale (offset, flexo, silk-screen); – imprimante digitale cu laser (cu sistem indigo si sistem toner uscat), orice tip de cerneala.

Echipamente: se poate procesa ca si hartia, nu sunt necesare placi speciale de imprimare, benzi si conditii speciale de uscare. Produsul se preteaza si la uscare UV.

Procesare: ENduro poate fi taiat, pliat, lipit, perforat, cusut. Se pot utiliza orice adezivi, chiar si cei cu lipire calda.

Aplicabilitate: plicuri, folii de protectie, harti, coperti de carte, dosare, separatoare, protectie pentru documente, taguri, bilete de intrare, transport, meniuri, sacose, cutii pliabile si plicuri, protectii cu RFID shield pentru banci, hoteluri. Pe plicurile cu protectie RFID (radio frequency identification device) se pot imprima reclame. Pentru acest produs se ofera Certificat TUV.

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE