VILASECAJ. Vilaseca SA, Spania

J. Vilaseca, S.A. este o fabrica de hartie infiintata in 1714, inalt specializata in productia de hartii speciale de inalta calitate pentru hartia grafica, hartia poster pentru utilizare in interior si in exterior, hartia de securitate, hartia de baza pentru etichetele de vinuri si hartia de baza pentru utilizare industriala.

J. Vilaseca, S.A. este o fabrica foarte moderna care incorporeaza inalta tehnologie in toate procesele sale. Prin urmare, desi a fost infiintata cu aproape 300 de ani in urma, datorita politicii sale de investitii in curs de desfasurare, compania utilizeaza cele mai moderne masini si instalatii si si-a adaptat structura – crescand capacitatea de productie pana la 63.000 tone /an pentru a atinge o dimensiune strategica in masura sa satisfaca cerintele unei piete globale specializate la care isi aduce din plin contributia.

J. Vilaseca, S.A. si-a bazat intotdeauna strategia de produs pe o calitate superba si o inovatie constanta, consolidand departamentul de cercetare si dezvoltare pentru a satisface nevoile clientilor sai, adaptandu-se la schimbarile si tendintele pietei. Reusita sa se reflecta in succesul si reputatia sa pe piata hartiei.

Dotarea J. Vilaseca, S.A. cuprinde:

  • 3 masini de hartie: 160 cm /, 163 cm & 336 cm latime.
  • Sectia de finisare este compusa din 3 rebobinatoare, 2 masini de debitare, un set de calandre, 2 masini de ambalat si un echipament complet de taiere si ambalare pentru dimensiunea A4 / A3.
  • 2 masini de stantare pentru a grava diferite modele si o masina de laminat.
  • 1 unitate de depozitare inteligenta cu o capacitate de 6000 de tone.
  • 1 coater offline in latime de 160 cm.

PRODUSE

HARTII SECURIZATE

HARTII INDUSTRIALE DE BAZA

HARTII DE TIPARIT SI SCRIS

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE