koehlerPapierfabrik August Koehler SE, Germania

Istoria Papierfabrik August KOEHLER SE este povestea unui succes mondial. Totusi, aceasta poveste a fost intotdeauna o poveste de familie.

Fabricile de hartie au inceput sa apara in Germania, in zona Renchtal din Padurea Neagra la inceputul secolului 17. In 1750 s-a infiintat faimoasa fabrica de hartie Loh. Otto Koehler, om de afaceri din Karlsruhe, a cumparat fabrica in 1807 si a pus bazele companiei internationale din ziua de astazi.

koehlerAfacerea de familie a inceput prin productia manuala a hartiei. In 1813 doi meseriasi si un baiat produceau 500 de topuri de hartie de scris, hartie pentru schite, si hartie de sugative. Productia manuala a fost repede inlocuita de procesarea industriala.

In zilele noastre, in acelasi loc in care Otto Koehler a pornit afacerea, Koehler s-a transformat intr-o companie moderna si eficienta de fabricat hartie. Ca o companie de grup cu structuri si perspective clare, si datorita produselor de prim rang si ideilor inovatoare, Koehler a devenit o companie bine-cunoscuta pe plan international.

koehlerNumele Koehler este renumit pentru hartii de calitate superioara cu caracteristici ideale pentru variate arii de aplicare. Gama produselor de succes, fabricate in  Oberkirch, Kehl si Greiz  si cunoscute in toata lumea, contine hartii autocopiative, hartii termosensibile si de asemenea hartii fine pentru cele mai inalte cerinte. Toate activitatile Koehler de la Productie pana la Cercetare & Dezvoltare sunt atent orientate catre client.

Cerintele individuale ale clientilor sunt pe primul plan. Expertiza, calitatea, contactul direct cu clientii, flexibilitatea sunt principalele elemente ale filozofiei companiei. Koehler – o ”familie a hartiei” cu simt al traditiei si inovatiei.

PRODUSE

HARTIE AUTOCOPIATIVA

HARTIE TERMOSENSIBILA

HARTII SI CARTOANE EULER

HARTII SI CARTOANE FINE

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE