Koehler

HARTII SI CARTOANE FINE
Hartii si cartoane fine in stoc

1. KOEHLER IVORY BOARD – carton fildes, un clasic nobil

superwhite
ultrawhite
chamois
  • Ivory board si Bond Paper Superwhite

Koehler Superwhite este un grup de hartii si cartoane fara continut de lemn cu greutati specifice intre 80 si 400 g/mp. Ele sunt produse din celuloza de cea mai buna calitate si sunt disponibile in finisaje mat, satinat si embosat. Albul frumos si clar, nivelul inalt de puritate si contrastul excelent ofera tipografiilor, designerilor de ambalaje si graficienilor un spectru fascinant de oportunitati creatoare. Suprafata lor neteda si omogena permite reproducerea cu fidelitate a celor mai fine nuante a oricarei imagini.

Aplicatii: carti de vizita, rapoarte anuale, brosuri, ambalaje, felicitari, invitatii, coperte, plicuri, meniuri, calendare, display-uri, bilete cu RFID etc.

  • Ivory board si Bond Paper Ultrawhite

Koehler Ultrawhite este de un alb stralucitor cu puritate maxima. Designeri de top, tipografii de varf si designeri de ambalaje cunoscuti ii apreciaza caracterul deosebit si folosesc acest produs pentru comenzi solicitante din domeniul comunicarii corporatiilor.

Rezultatele optime la tiparire sunt oferite prin suparafata omogena si transparenta. Avand o durabilitate remarcabila cartonul indeplineste criteriile unui produs special.

Koehler Ultrawhite Ivory Board este produs cu finasaj mat, satinat sau embosat. Greutatile specifice de baza sunt intre 185 si 400 g/mp. Pastele fara continut de lemn sunt baza pentru acest produs excelent.

Aplicatii: carti de vizita, felicitari, invitatii, rapoarte de firma, brosuri, coperti, supracoperti, rechizite de birou, meniuri, calendare, display-uri, ambalaje, plicuri,  bilete cu RFID etc.

  • Ivory board si Bond Paper Chamois

Koehler Chamois este un carton grafic exclusivist care este discret dar in acelasi timp emana un farmec natural. Cu caracteristicile sale tehnice remarcabile, are utilizari multilaterale si poate fi usor tiparit si procesat ulterior. Oriunde importanta mesajului trebuie subliniata intr-o maniera restrictiva, Koehler Chamois este alegerea potrivita.

Koehler Chamois este disponibil ca ivory board cu suprafata mata sau embosata, cu greutati specifice intre 80-246 g/mp.

Aplicatii: carti de vizita, felicitari, invitatii, meniuri, certificate, brosuri, coperti, supracoperti, rechizite de birou, ambalaje, display-uri.

Pentru a cunoaste gama completa Koehler Superwhite,  Ultrawhite si Chamois, va rugam dati click aici pentru a accesa site-ul producatorului.

marmura
ledger
icewhite-iq

2. LEDGER PAPER si INDEX BOARD

LEDGER PAPER si INDEX BOARD, cu suprafata si textura sa uniforma se poate utiliza cu succes la toate aplicatiile office si se preteaza perfect la orice metoda de imprimare.

LEDGER PAPER este disponibil cu suprafata mata, in greutati specifice de 90 si 130 g/mp iar cartonul Index este disponibil cu suprafata satinata in greutati de 190 si 250 g/mp.

Disponibil in culoarea alb si 6 culori pastel naturale.

Aplicatii: imprimarea digitala a unor documente personalizate: calendare, agende, postere, display-uri, brosuri, fly-ere, carti de vizita, ambalaje, cataloage de produs, invitatii etc.

Pentru a cunoaste gama completa LEDGER PAPER si INDEX BOARD, va rugam dati click aici pentru a accesa site-ul producatorului.

3. KOEHLER ICEWHITE IQ

KOEHLER ICEWHITE IQ a fost creat special pentru imprimarea digitala. Proprietatile excelente de imprimare asigura realizarea de imagini exceptionale combinate cu o suprafata tactila superioara si proprietati optice ale unei hartii neacoperite. Bucurati-va de culori stralucitoare cu KOEHLER ICEWHITE IQ!

Koehler ICEWHITE IQ este disponibil cu suprafete mate sau embosate, cu greutati specifice de 80, 100, 120, 160, 200, 250 si 340 g/mp,  90 g/mp pentru finisaj marmorat pe o singura parte si 200, 300  g/mp pentru finisaj marmorat pe ambele parti.

Se poate utiliza in imprimante digitale ca de exemplu: HP Indigo, Xeikon, Xerox, Kodak Nexpress, altele.

Culoare: icewhite (alb glacial).

Aplicatii: imprimarea digitala a unor documente personalizate: calendare, agende, postere, display-uri, brosuri, fly-ere, carti de vizita, ambalaje, cataloage de produs, invitatii etc.

Pentru a cunoaste gama completa Koehler ICEWHITE IQ, va rugam dati click aici pentru a accesa site-ul producatorului.

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE