Managementul durabil al reciclării devine din ce în ce mai important în comerț și industrie. Hârtia reciclată colorată de la Koehler face mai ecologice cutiile PresentFill® și materialul pentru căptușirea acestora.

Pentru 70% dintre consumatori, ambalajul unui produs este crucial în decizia de cumpărare. Economia circulară devine astfel din ce în ce mai mult un subiect strategic în eforturile comerțului și industriei de asigurare a sustenabilitatii. Pe lângă containerele de transport, ambalajele includ materialul pentru căptușire, in scopul de a proteja mărfurile ambalate. Faptul că ambalajul este luat în considerare din ce în ce mai mult în ceea ce privește protecția mediului și reciclabilitatea, a condus la succesul companiei bavareze Presentfill®.

Fondatorul companiei, Gerald Göbel, a început să producă materiale pentru căptușire în 2013. „Materia primă” sub formă de hârtie reciclată a fost livrată de atunci de către Koehler Paper Group de la fabrica lor din Greiz, Turingia. Acolo, compania Koehler produce hârtie reciclată dintr-un material 100% din fibre secundare, demonstrând prin utilizarea culorilor strălucitoare că, durabilitatea poate fi si colorată. Christoph Braun, director de vânzări la Koehler: „Cu hârtia noastră reciclată de înaltă calitate, arătăm că protecția mediului în industria hârtiei nu înseamnă neapărat culori sumbre maro-gri și că este posibil 100% ‘Made in Germany’.”

Acest lucru este apreciat la rândul său de către Gerald Göbel, deoarece poate oferi clienților săi prin  hârtia Koehler reciclată mai mult decât un material pentru căptușire, respectiv un material cu textură de înaltă calitate și în culori strălucitoare. „Am adăugat în portofoliu atât hârtie de ambalat si hartie pentru vin cât și coșuri de cadouri și dosare pentru reviste”, spune Göbel. Hârtia reciclată a lui Koehler, cu textura sa naturală, este de asemenea folosită pentru aceste destinatii. Fiind asociată cu carton ondulat, ea conferă mai multa rigiditate si atractivitate.

Dar ceea ce este și mai important pentru fondatorul PresentFill®: „Hârtia de ambalat apartine adesea de actiunea de prezentare a ofertei de produse a clienților noștri. Printre aceștia se numără producătorii de produse cosmetice naturale sau comercianți renumiți de produse alimentare fine. Suntem capabili să le oferim soluții reciclabile bazate pe produsele Koehler. Aceasta implică atât materialul de căptuşire cât și ambalajul, care prezintă o fidelitate ridicată a culorilor, asigură siguranța jucăriilor pentru copii în conformitate cu DIN EN 71-3, oferă posibilități excelente de finisare, nu conține clor și acid și este produs în conformitate cu cele mai înalte standarde de mediu.”

Sursa – site Koehler / 11.2020

Identificam cele mai bune solutii si oportunitati pentru afacerea ta!

STABILESTE O INTALNIRE